top of page
Zittend diner met gedresseerde bordjes
dit is een voorbeeld menu, alles kan nog aangepast worden naar wens
voorgerecht
- tarte tatin met gegrilde kerstomaten en rozemarijn
- home made vissoep met plat gegrild brood en aioli
- vitello tonato
- plat gegrild brood met verschillende amuses: baba ganoush, labneh met gegrilde groenten, tapenade van olijven,...
- ricotta soufflé met pastinaak, kerstomaat en pancetta
- pompoensoep met wilde champignon en gekonfijte kastanje
- burrata met artisjokcrème en truffel geserveerd met houthakkersbrood
- kort gegrilde zeebaars geserveerd met chili en limoen, fris slaatje van waterkers met granaatappel
- ...
hoofgerecht
-
zalm op vel gegrild en afgeblust met shoyu geserveerd met puntpaprika uit de oven, gekarameliseerde kerstomaten, fregola sarda en spinaziepestorauw + slaatje van gemarineerde venkel met dragon en chili
-
Kalkoenfilet of chateaubriand geserveerd met peperroomsaus of champignonroomsaus, geserveerd met gebakken witloof (winter) of kort gebakken groene asperges (zomer) + gegrilde jonge wortelen met karwijzaad, aardappeltjes naar keuze
-
...
bottom of page